Wednesday, October 27, 2010


Alhamdulillah.
Semanis Tart Ceri diulang cetak!

13 comments:

Nur said...

buku ni best giler!
sy pinjam dr library skolah saye.
tak sabar nk tunggu sambungannya.
:)

Aliah said...

bila setengah potong pizza nak keluar?!

DiaUmaiNiNaz said...

baru baca sikit ...cm best sangat, baru beli jer tadi...

ixora said...

best giler semanis tart ceri!!~
apabila setengah potong pizza keluar emelkan pada saya ya???

TroubleMaker Gurlz said...

buku semanis tart ceri memang best
mana sambungannya?

qmysara said...

buku ni memang best a... mna smbungnya.. tringin nk baca... :D

zyra said...

wahhh.... best larh novel niyh... sye mnx spye smbngan nye dikluarkan cpat ya!! rmai y ta sbar nux bce this continues...

adriana6694 said...

bestnya buku ni....harap sambungannya dapat dikeluarkan degan cepat...^.^

maisarah cutenyerrr said...

bile buku sambungannyewr mau kluar...sdhh x sabar nerr...saya siap pesan ngn mama saya suruh bliy buku setengah potong pizza klu da kluar....

syafiqah mustakim said...

Remember me? Hai kak Maslina :) Mana nak dapat buku setengah potongan pizza ? ika *me* dah cri semua kedai tapi tak jumpa :( kat man eh ?

Lovelyliez said...

Tengah tunggu Separuh Potong Piza.. bila nak publish ek?.. dah ada image muka depan, tapi cari buku ni online, tak ada jual pula.. dari PTS store sampai ke MPHonline.. sampailah kat blog penulisnya ni.. ^^ .. bila nak pasarkan?.. dah tak sabar ni.. suka sangat ngan watak Iman Selina tu... hehehehhe

Ahmad said...

masih ade stok lagi ke..... Saya nak beli separuh potong piza

natasya dullie said...

Hebat la novel kak maslina! Saya masih menunggu sambungan novel kak maslina dalam Kafe Ceri : Kek Ceri Pengantin